Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

17 november 2015

Hey people,,,it’s me….Coco in the house.
Even een kort berichtje vanaf deze kant nu ik nog kan lopen. Ik heb namelijk weer van die “zakjes”  in m’n buik die uiteindelijk “pups” gaan worden.
Anderhalve week geleden werd ik door vrouwtje in de auto geparkeerd en we gingen samen op pad. Nou dat was me toch een partij gezellig (NOT). Ik stond net met vrouwtje op de parkeerplaats toen de “Teckel-mama” van Freddie er aan kwam met “Teckel-personeel” Indy.
We kwamen bij een gebouw waar ik wel eens eerder was geweest, maar ik kon me niet meer zou gauw herinneren waarvoor dat was geweest. ik moest op een tafel gaan staan en zag een mevrouw (die duidelijk ook “zakjes” in d'r buik had) met een grote fles gel aankomen. Dus ik was nog even in de veronderstelling dat ik bij de kapper was en dat mn haar werd gedaan. Smeert dat domme mens ineens die gel onder m’n buik…nou ja zeg…dat was me toch een partij koud!!!!
Ze duwde een soort van wapenstok tegen mn buik waar weer een kabel aan vast zat en de televisie deed ze ook aan. Daar zag je alleen maar wazige beelden op…totdat die “gel-mevrouw”  ineens zei…”ja hoor….ze is drachtig”.
J a duuuuuuuhhhh….had mij dat gewoon even gevráágd, dan had ik jullie dat gewoon verteld! Het schommelt al een paar weken in m’n buik en ik ben bovendien flink misselijk. Wat denken jullie waarom ik de laatste weken zo veel boven de waterbak hang??
Maar goed….nu ik hier op tafel stond heb ik ook maar even naar de televisie gekeken. Ik zag wel zwarte zakjes en volgens de “gel-mevrouw” waren dat mijn kinderen. Het zijn er volgens haar miniaal 4, alhoewel de 4de zich langdurig verstopt had achter mijn blaas. Ze legde uit dat ze in die zakjes zwommen en dat ze anderhalve centimeter groot zijn. Ik mag toch hopen dat die kleintjes een duikbril en zuurstofflessen op hebben…anders moeten ze nog erg lang hun adem in houden.

De "Teckel-mama" van Freddie wordt dus nu een soort van oma...of zoiets :)

Aanstaande donderdag de 19e ben ik 6 weken drachtig, dus nog 3 weken te gaan. Ik probeer nog steeds om mijn buik in te houden, zodat ik mijn taille zichtbaar is, maar het lukt me steeds minder goed. Ik hou jullie op de hoogte hoe het de komende weken met met gaat…
laterrrrrrrrrrrr