Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

01 mei 2013


Haai Gaais...it's me Cóco!!
ik ben weer terug van weggeweest. Mijn leventje heeft de laatste weken in het teken van de wittebroodsweken gestaan! Ik ben met m'n vrouwtje op pad geweest zo'n week of 5 geleden. Ik dacht dat we even boodschappen gingen doen, maar het bleek een soort van "blind-date" te zijn.
We gingen de grens over Duitsland in en na héél lang in de auto gezeten te hebben, moch ik er uit. Vrouwtje ging ook mee. En daar stond ie dan...een wáánzinnig knappe Teckelmeneer. Kennelijk had hij met mijn vrouwtje gebeld of hij een keer met mij mocht "daten" en ik kan wel zeggen dat dit een verassing was.
We hebben natuurlijk eerst even uitgebreid met elkaar gekletst om te kijken of onze interesse's op hetzelfde vlak lagen, maar dat was snel duidelijk.
Het gevolg van deze kennismaking?????..nou..uuuhh....Ik krijg kleine mini-Teckel-babies. Jaaa...ëcht waar....we krijgen pups.
Hoeveel het er gaan worden dat weten we natuurlijk nog niet, maar mn buikje begint zo langzaam aan te groeien.
Wel weten we dat ze ergens rond 23 mei geboren gaan worden en dat ik het wel weer heel spannend vind
Ik geloof dat de andere meiden thuis wel eenbeetje jaloers op me zijn. Ze zitten een beetje om me heen te draaien en volgens mij kijken ze wel een beetje tegen me op. Ik heb nu een soort van `Ego` zegt mijn vrouwtje.

De papa van mijn baby´s is een klein Kaninchen Teckeltje....Dus de pups zullen kleine dwergjes of Kaninchen worden. Waarschijnlijk allemaal (donker) wildkleurig. Maar Choco en Black&Tan kan ook nog...Ik geloof dat onze voorouders zo waren.
Ik voel me verder prima, maar moet nu wel een beetje op mn gezondheid letten. Dus ik ik nóg gezonder dan anders en sport ik regelmatig om mijn lijf fit te houden.
Ushi snapt er allemaal niets van en drentelt maar een beetje om me heen. Ik heb haar al uitgelegd dat aan het einde van het jaar zij ook gaat "Daten"...en dat ze dan ook op huwelijksreis mag naar Duitsland.
Nu geniet ik lekker van het mooie weer en lig zoveel mogelijk met mijn buikje in de zon zodat de pups het lekker warm hebben daar binnenin en ook een beetje kleur krijgen.
Ik hou jullie op de hoogte de komende weken hoe het met me gaat en natuurlijk maakt vrouwtje weer de nodige foto's van mijn toeter die nu groter en groter wordt.
Dikke teckellebber.....
Wordt vervolgd...