Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

13 januari 2013

Hei jow..peeple...hier Ushi in de house. Deze week is er iets vreemds gebeurd. We werden 's ochtend wakker gemaakt door vrouwtje (Cóco moest je natuurlijk weer zoeken want die had zich helemaal verstopt in een fleece deken). De deur ging open zodat we naar buiten konden...en wat bleek? Er waren allemaal wattenbollen uit de lucht gevallen. Ik nam een aanloop en dook er middenin ...maar dat spul was koud...echt niet normaal. Ik denk af en toe dat ik op Zandvoort ben op het circuit, want ik ga dan rennen, daar kan echt niemand tegenop.
Al die wattenbolletjes bleven aan m'n buik hangen en werden een soort van mini-ijspegeltjes. Ik ging nóg harder rennen in de hoop die mini-ijspegeltjes van m'n buik af te schudden, maar er kwamen steeds meer en meer. Vrouwtje heeft mij heel snel opgetild en in een handdoek droog gewreven...en toen zag ik hem voor het eerst....een soort van "teckel-Ski-Pak-met-bontkraag". Heél bijzonder. Voor wie zou dat zijn?
Nou daar kwam ik snel achterr. We werden in de auto gezet...Ikke, Coco...Ebby en Boudewijn. Xanthi mocht niet mee  want die heeft een hernia en kan niet meer zover lopen...en Zazou moest ook thuis blijven om Xanthi gezelschap te houden. Maar wij...wij gingen op reis achter in de auto en allemaal hadden we zo'n Ski-pack aan. Ik weet niet waar vrouwtje de latten had gelate. Toen we in het bos aan kwamen en Boudewijn uit de auto sprong, toen plofte z'n ski-pack open. Zijn buik is gewoon véél te dik geworden..hahaha. We hebben wel een uur gelopen en het was voor vrouwtje weer de eerste keer dat ze zo lang gelopen heeft. Ze schijnt nieuwe scharnieren in d'r heupen of zo te hebben.
Vanmiddag gaan we weer met z'n viertjes. Beetje sneu voor Xanthi en Zazou...maar ja...die gaan dan weer met vrouwtje hier lopen als we terug zijn. Een klein rondje...want Xanthi is met 10 minuten wel uitgelopen. Dan gaat hij zitten en moet vrouwtje hem tillen. Hij wordt ook al 13, en dan gaat het allemaal niet meer zo vlot als bij mij.
Nou...ik ga alvast m'n snowboots uit de kast halen...want het schijnt zo meteen weer te gaan gebeuren. Oh ja...vrouwtje heeft ook nog iets gefilmd van ons in de sneeuw. Dat kun je op joetjoep bekijkn...of gewoon hier klikken
Laterrrrrrr....