Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

Pups van Fabienne

25 maart 2016.

Hey peeps…it's me Fabbie in the house! Ik had jullie vorige keer al verteld van die uitsmijters in m’n buik die op de TV waren bij de dierenarts. Nou…dat verhaal had nog wel een staartje zeg! Sinds dat ik met mijn personeel bij de dierenarts was, werd ik dikker en dikker. Het lopen had echt niets meer met lopen te maken, maar leek meer op waggelen. M’n buik hing bijna op de grond.

Een paar dagen geleden vond ik het eten ineens niet meer zo lekker. Vrouwtje zich maar uitsloven om mij van alles voor te zetten wat normaal éxtra lekker is en als échte Teckel heb ik daar natuurlijk schandelijk misbruik van gemaakt. Had ze me maar niet 2x per dag zo’n ding in mn achterwerk moeten stoppen. Lekker boeiend hoe mijn temperatuur is. Ik had écht geen koorts maar vrouwtje bleef maar volhouden dat het was om te kijken wanneer ik ongeveer zou bevallen. Nou…het beviel mij allemaal helemaal niet meer en het kon me echt niets scheel of het haar zou bevallen. Ik snapte er geen fluit van!

Gisteren kreeg ik ineens wel een soort van kramp in m’n buik en vrouwtje en baasje bléven maar bij m’n nieuwe mand zitten. Dat was een hele speciale mand, met een soort van zonnebank erboven. Lekker warm en ideaal om van je “winter-bleekscheten-bekkie” af te komen.

Maar de kramp werd heftiger…en heftiger….en rond 19.00 uur was het eigenlijk niet meer te harden. Ik had het gevoel alsof ik moest poepen en hield het gewoon niet meer! Dus ik liet het maar gaan. En er kwam me toch een megadrol uit en zéér dat het deed. Dit was me nog nooit overkomen dat ik in mn mand gepoept had. Ik draaide me om, om de schade te bekijken en OMG…..ik schrok me helemáál gek!! De drol bewoog!!!!! En er kwam geluid uit!!! Ik wist niet hoe snel ik weg moest komen. Ik vloog bij vrouwtje op schoot. Zij had toch zeker óók wel gezien dat dat ding bewoog??

En toen pakte baasje het ding op met z’n handen en zei: “Ga maar likken Fabbie…Wat een prachtige baby!”  Ga maar líkkeb????? Baby??? BABY?????? hoe kom ik nou toch aan een baby?????

Ik ben heel voorzichtig van vrouwtje d’r schoot afgeklommen en heb het ding maar eens onderzocht. Vrouwtje begon het ding te filmen en ik hoorde haar zeggen “Ubbe is geboren”

Wie of wat is nou weer een Ubbe???? Dat ding kwam achter me aan gekropen, maar gelukkig was ik steeds nét iets sneller. Elke keer als het ding bijna in de buurt was, sprong ik snel weer naar een andere hoek van m’n mand. Maar ik verloor snelheid. Er zat nog steeds een dikke buik in de weg!

Het was wel een volhoudertje zeg dat “Ubbe-ding”  en uiteindelijk heb ik het maar opgegeven. “Het” kroop richting mijn melkfabriek en echt te onbeschaamd voor woorden….maar het begon zo aan een van mijn tepels te sabbelen. Dat kietelde eigenlijk best wel lekker, dus ik heb het maar gelaten voor wat het was.

Het duurde niet lang voordat de krampen weer begonnen. Zou het hele verhaal zich weer herhalen??? Baasje en vrouwtje begonnen ineens heel druk te doen. Iets met “stuit” en “samen doen” en “wacht op een perswee”. Voordat ik met m’n ogen kon knipperen lag er weer zo’n glibberig ding. “een Ubbe 2”  zei vrouwtje.

Ik begon er eigenlijk wel aardigheid in te krijgen en was wel benieuwd hoeveel “Ubbes” er nog uit de lucht zouden komen vallen.

Ik was helemaal klaar voor “Ubbe 3” maar vrouwtje vertelde dat dat feest niet door ging. Dit ding bleek geen Ubbe te zijn maar een Ubba. Ik had nog geen idee waar het verschil nou precies in zat, maar daar zou later duidelijkheid over komen. Na 2x Ubbe en 1x Ubba floepten er nog een Ubbe en Ubba ergens vandaan.

Ik was inmiddels toch best wel heel moe geworden want die krampen waren toch best wel heftig geweest en ook dat gesabbel onder mijn buik vergt wel wat energie maar als ik eerlijk ben moet ik toegeven dat het wel heel leuk is.

Baasje en vrouwtje vertelden dat dit mijn kinderen zijn en dat ik het zo knap gedaan had. Baasje en vrouwtje zagen er redelijk afgepeigerd uit, maar ja….dan hadden ze maar moeten zorgen voor eigen personeel in plaats van het personeel voor mij te moeten zijn. Verschil moet er zijn.

Ik vroeg vrouwtje wanneer die Ubbe’s en Ubba’s weer opgehaald zouden worden, want ik wilde eigenlijk best wel graag slapen en met dat gekietel onder m’n buik lukt me dat vast niet.

Vrouwtje legde uit dat ik voor ze mag zorgen de komende weken totdat het nieuwe puppy-personeel hun opleiding tot “Teckel-personeel” heeft afgerond. Duurt ongeveer 10 weken zo’n opleiding en dan is er een soort van examen. Tussentijds doet het nieuwe puppy personeel zoiets als een “stagedag”. Dan komen ze een paar uur “meedraaien” hier.

Ik ben maar gaan slapen met m’n Ubbe’s en Ubba’s en ik keek er niet eens raar meer van op dat ze er vanochtend nog steeds waren. Ik geloof dat ik hier wel aan kan wennen de komende weken!14 maart 2016

Hey peeps it's me...Fabbie in the house. Ik moest er even gemakkelijk voor gaan zitten, want m'n buik zit wat in de weg als ik achter m'n Macje ga zitten, maar ik heb de meest ideale houding inmiddels gevonden.

Er is nogal wat met me gebeurd de laatste maanden! Het gesodemieter begon toen ik een week of 7 geleden met m'n personeel naar Duitsland ging. Ik dacht er lekker even tussenuit te gaan, dagje uit zeg maar, maar dat liep even anders. Ik kwam daar bij zo'n giga huis met allemaal van die keffers die wel wat op mij leken. Liep daar zo'n zwart exemplaar om me heen en ik zal jullie de details beparen, maar ik geloof dat dit bezoekje mijn leven toch wel behoorlijk heeft veranderd! Wég vrijheid blijheid!!

De weken daarna war en vrij relaxed. Er gebeurde eigenlijk niet zo veel bijzonders. Tot ik op een goede dag weer met m'n vrouwtje in de auto mocht. Ik vond het wel heel bijzonder dat ik de enige was die weer mee mocht, en dat bleek ik helemaal bij het goede eind te h ebben! Ik werd door vrouwtje meegenomen naar de kliniek waar ik de vorige keer zo ongeveer half dood ben gestoken met naalden voor een progesterwatttes onderzoek! Nou dat ging nu mooi niet gebeuren, dus ik gooide mijn hele gewicht in de strijd voordat ik de drempel over was. Dan is het wel weer wat vervelend dat ik "optilbaar" ben. Vrouwtje pakte me bij kop en kont en tilde me zo naar binnen...NOT funny!!

Eenmaal bij de dierenarts binnen werd ik wéér op die tafel gezet en ik zette me weer schrap voor die grote naald. Maar wat schetste mijn verbazing....de dierenarts pakte een grote fles met glibberzooi (het leek wel van die gel die ik altijd gebruik om mijn vacht in model te brengen) Alleen de dierenarts snapte er niets van. In plaats van dat ze het in m'n haar smeerde....smeerde ze het onder mn buik!!! nou ja moe....nou zeg ik je!!!!! Toen kwam ze met iets aan een draadje en daar begon ze mee over die gel te wrijven. Nou die dame maakte er een mooie kliederboel van en ze had ook wel iets minder hard mogen duwen!!!

Het leuke was, dat ik op een soort van televisiescherm mee kon kijken. Vrouwtje en de dierenarts werden ineens héél enthousiast maar het enige wat ik op de TV zag, was dat er een stuk of 3 uitsmijters in m'n buik rond zwo mmen. Hoe die daar nou waren gekomen mocht Joost weten...ik had in geen dagen meer een (gebakken) eitje gehad!!! Heel bijzonder. Na het bewonderen van mijn 3 uitsmijters werd mijn vrouwtje gefeliciteerd (gek volk hoor die mensen) en werd ik weer op de grond gezet. De dierenarts zei nog wel dat ze niet heel goed had kunnen kijken omdat mijn darmen kennelijk erg vol zaten. Nou daar heb ik maar meteen wat aan gedaan. Ik heb even prinsheerlijk zitten poepen in de praktijk. Ze zullen weten dat ik er geweest ben.

Ik weet niet of het volgende iets te maken heeft met mijn bezoek aan die zwarte Teckel in Duitsland óf misschien aan mijn bezoek aan de dierenarts....maar sinds die tijd word ik alleen maar dikker en dikker. De eerste weken sportte ik me nog een versuffing, maar ook dat gaat me moeilijker af de laatste tijd. Mijn taille is compleet verdwenen en ik heb me toch een hónger!!!!! Dat wil je niet weten!!!! Ook voel ik af en toe iets bewegen in mijn buik. Volgens mij zitten die uitsmijters er nog steeds en hebben ze inmiddels ook pootjes gekregen!!! Heel bijzonder allemaal.

Volgens vrouwtje "moet"  ik nog iets minder dan 2 weken. Zou ik dan een ei gaan leggen?? Of misschien wel 3?? En in het ergste geval 4 of zo...als er nog een uitsmijter verstopt heeft gezeten achter m'n darmen?? Nou ik wacht het wel af. Ik krijg de laatste tijd in ieder geval lekker veel Carnibest en ook allemaal vitamine en mineralen enzo...iets met Omega 3 of zo. Smaakt nergens naar maar toch eet ik dat alleen als vrouwtje het in een lekker stuk worst stopt. Als vrouwtje wil dat ik dat eet....dan doet ze er maar lekker moeite voor! Ik heb zo het gevoel dat dit verhaal nog wel vervolgd gaat worden!!!!!

Laterrrrrrrrr....