Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

26 februari 2014


Hellooo peeepel...hier was ik weer ...Ushi-in-the-house. Het wordt weer even tijd voor een update want de weken vorderen gestaag en er is nogal wat gaande hier. Jullie hebben er vast wel eens van gehoord dat ze in het Noorden van het land soms een aardbeving hebben..toch?
Nou wonen wij in het Noord-Oosten, maar volgens mij hebben die aardbevingen zich verplaatst naar Drenthe. Ik lag namelijk gisteren bij vrouwtje op schoot en ineens voelde ik zo'n aardbeving.....in mijn buik.
Hij voelde als eentje van 5 op de schaal van trechter of hoe dat ook heet. Ik schudde nog net niet heen en weer maar mijn buik bewoog wel. Ik dacht even dat mijn ingewanden helemaal losgeschud waren, want het was niet op 1 plek maar zat echt ooooooveral. Ik schrok hier wel een beetje van en kroop bij vrouwtje onder d'r vest. Ik heb namelijk wel eens op een jeugdjournaal gehooord dat het zo erg kan zijn dat de muren ervan scheuren. Je moet er toch niet aan denken dat mijn buik gewoon open scheurt...levensgevaarlijk bevingen.
Toen ik weer in mijn mand lag, heb ik even aan Ebby gevraagd of zij die beving ook gevoeld had en toen vertelde Ebby dat het puppy-pootjes in mijn buik zijn. allemaal kleine Teckeltjes die in mijn buik de borstcrawl doen. Dat is raaaar...toch? Ik dacht altijd dat ik uit een ei ben gekropen, maar ik schijn ook oooooit zoo rondgezwommen te hebben. Ik hoop wel dat die kleintjes een duikbril op hebben en ook een snorkel oof zoiets...of onderwater-ademhaal-flessen...ofzo.
Ons baasje en vrouwtje zijn druk in de weer want over iets minder dan 3 weken, komen die kleine Teckeltjes boven zwemmen...en daar moet wel wat voor geregeld worden.
Zo komen er 2 werpkisten (ik hoop niet dat daar een deksel of zo op zit) en d'r komen ook 2 soort van zonnebanken boven te hangen. Zouden wij zo aan die donkere kleur komen??

En dan wordenn er morgen of overmorgen ook nog 2 camera-bewakings-systemen gemonteerd (pfieuw...moeilijk woord)
Dan krijg je een soort "Big-Brother" in de werpkist. Kan ik niet eens meer ongegeneerd in m'n neus peuteren. Aankomend weekend gaan we die "kist" al in. Ik mag eerst gezellig samen met Ebby in 1 kist, want ik vind het best spannend en Ebby is een soort van ervaringsdeskundige. En dan een paar dagen voordat de Teckel-baby's uit dat zwembad komen, dan krijg ik m'n eigen kist en zonnebank...en ook m'n eigen camera. Dan kunnen baasje en vrouwtje op een soort van mini-TV in de slaapkamer kijken of alles goed met ons gaat. Stel dat de Teckel-baby's midden in de nacht opduiken....dan is dat wel handig.
Verder gaat het heel erg goed met ons en er schijnt de nodige "fan--mail" binnen te komen. Ik heb het idee dat als de Teckel-baby's zijn uitgezwommen...dat we dan heeeeel vaak beschuit met muisjes gaan eten met allemaal enthousiaste mensen.
Ik ga gauw Ebby weer lastig vallen. Dat is een lui ding joh....vanmiddag wilde ze al helemaal niet op de foto...terwijl ik dat juist kicken-gaaf vind....en nu ligt ze de hele avond al te pitten. Afgezien van het feit dat dat oersaai is, pikt ze ook de hele fleece deken in....lig ik hier weer te blauwbekken. Nou...dan ga ik wel weer tussen, onder, boven en achter de andere tecks liggen.

Laterrrzzzzzzzzz