Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

11 februari 2014


Haaaii jooooow peepel ...it's me...Ushi in the house. Ik ga jullie even helemaal bijkletsen zodat jullie ook weer weten wat er is gebeurd de laatste tijd.
Een week of wat geleden ben ik samen met mijn Teckelvriendin Ebby naar Duitsland geweest. Toen we daar aankwamen had ik wel iets van herkenning. Later bleek dat ook niet zo gek te zijn. Ik ben daar geboren en heb daar de eerste 10 weken van m'n leven rondgehobbeld voordat vrouwtje me meenam naar het prachtige Drenthe. En nu waren we dus terug. Waarom in vredesnaam??? Zou ze me zat zijn???? Zou ze me terug brengen??? nou ik vond het wel grappig hier maar niet zó grappig dat ik terug zou willen.
Maar al snel werd duidelijk dat dat niet de reden was. Die meneer die mij de eerste 10 weken heeft verzorgd was er ook en die riep alleen maar "oooooh wat ben jij een mooie dame geworden".
Ja natuuuurlijk ben ik een mooie dame...wat denk jij. Nadat hij me uitgebreid bewonderd had werd ik ineens een heel klein beetje afgeleid. Wat liep daar?? Wowwwww....wie was die knappe vent? Hij kwam mijn kant op...OMG ..zat mijn haar wel goed. Ik had niets aan mijn make-up gedaan die ochtend. Dit hadden ze me ook wel even mogen vertellen dat ik een mooie man zou ontmoeten.
Maar het scheen hem niet te deren deze knapperd. Hij leek wel wat op mij....ook zo klein. Met deze kanjer zou ik best wel een beschuitje willen eten.
We besloten samen "op date" te gaan en de details van deze date zal ik jullie besparen, maar het was voor herhaling vatbaar. Hij heet trouwens Santiago vom  Altsiedlerhof...MIJN man. Ik zit nog helemaall in m'n bubbel.
Ebby bleek ook een afspraak te hebben met een knapperd. Daar had ze me in de auto hier naartoe niets van verteld die stiekemerd. Ik zag haar al wel de hele tijd lachen, maar had geen idee waarom. Ook Ebby had een date met Liostro vom Altsiedlerhof en die schijnt eeen paar keer Oostenrijks kampioen geweest te zijn. Ik mag toch hopen dat hij geen "Lederhose" aan heeft.
Helemaal nog op een roze wolk gingen wij weer terug naar Erica. Daar zat de rest op ons te wachten en ze hingen de hele middag aan onze lippen...behalve Xanthi....die is zo doof als een kwartel en hoort het toch allemaal niet meer.
De weken daarna bleven we op een wolk zitten maar er veranderde wel het een en ander. Zo waren wij alletwee toch wel wat misselijjk de eerste 2 weken. De Carnibest die er normaal ingaat als zoete koek, daar hadden we nu niet zo''n trek in. En het allervreemdste is wel, dat ondanks dat we wat slechter eten zo af en toe...we toch steeds dikker te lijken te worden. Daar begreep ik helemaal niets van.  Ik ben maar even een gesprek aan gegegaan Zazou. Dat is een soort van ervaringsdeskundige vertelde Ebby. En Zazou gaf uiteindelijk antwoord op het mysterie. Ik schijn allemaal kleine Teckeltjes in mijn buik te hebben. Geen idee hoe die daar nou in zijn gekomen. Ik probeer ook af en toe onder mijn staart te kijken of ik iets kan zien, maar helaas. Ik heb gevraagd of die Teckeltjes dan een keer
tevooorschijn kunnen komen en toen zei Zazou dat dat over een week of 4 a 5 gaat gebeuren. Nou.....zal mij benieuwen. Dat heb ik nog nooit meegemaakt en ik moet het eerst maar zien. Ebby bevestigde het verhaal van Zazou en zei dat het heel erg leuk is als er van die ini mini Teckeltjes uit onze buik komen. Daar mag ik dan voor zorgen enzo...net zoiets als met poppen spelen denk ik...of zo.
Nou...voor nu vind ik het wel weer een beetje welletjes. Ik begin wat moe te worden en ga maar even een uurtje slapen. Jullie horen gauw weer van ons.
Oooh ja...van vrouwtje moest ik nog even wat vragen. Er schijnen allemaal mensen te bellen en mailen die graag zo'n Teckelbaby zouden willen als ze oud genoeg zijn. Zeg maar een soort van "fanclub" van ons.
Nu heeft vrouwtje een maand geleden een soort van ontploffing op haar Ipad gehad waardooor wat mailtjes zijn verdwenen. De meeste had ze nog wel op haar peesee (of zoiets) staan. Maar misschien willlen de mensen die de laatste maanden van 2013 een mail hebben gestuurd en die daarna geen contact meer hebben gehad met vrouwtje, haar even een mail sturen...Zou zoo vervelend zijn dat al de baby's geboren zijn ze geen bericht krijgen.
Nu ga ik echt kappen want ik krijg zere pootjes.
Tot gauw!!!!!!