Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

De avonturen van Frits

25 november 2010

033.jpg Hallo allemaal. Mijn nieuwe baasje en vrouwtje hebben de dagboeken van de laatste weken voor jullie verzameld. Mijn verhaal begint bij het vertrek vanuit het Noord-Oosten van het land. Op naar mijn nieuwe huis.
week 1
Nou nou , de hele reis zit erop. Het was echt zoooooo ver rijden! Ze lieten mij ook nog buiten onderweg om een plasje te doen maar brrrrr ik had het veel te koud en ik ging snel weer binnen in de auto op mijn warme dekentje. Ik mocht de hele reis bij Pascale op schoot, het was wel lekker warm hoor!
Toen we thuis kwamen ging ik wel meteen een plasje doen want ik had het al zo lang opgehouden poeh poeh! Toen ik een plasje had gedaan ging ik naar binnen toe, het was wel wennen hoor ik moest eerst even goed snuffelen en nu heb ik al een vast plekje op mijn dekentje bij de verwarming.
Dus ik heb het lekker ook nooit koud.
Er zijn al verschillende mensen naar mij komen kijken en ze vinden me allemaal een stoere teckel YES!  Ik heb zelfs als kennis gemaakt met uhm , hoe heet dat ook alweer? Zo’n groot apparaat ik geloof een stofzuiger? Ik was er niet bang voor hoor, maar ik nam in het begin toch wel een beetje afstand.
Maar nu ben ik er al aan gewend, ik heb zelfs al televisie gekeken echt zo stoer hé? Pascale heeft ook nog een stoere broer dus ik ben gelukkig niet de enige jongen in huis. Mijn baasjes zijn echt zo lief, en ze zijn echt blij met mij. Ik heb ook al lekker mijn bordje leeggegeten en het was weer heerlijk. Mijn speel kwartiertje is ook geweest en ik heb me helemaal uit kunnen leven! Ik had net wel per ongeluk binnen geplast, oops! Pascale werd best boos want ze was nog geen 5 minuten geleden met mij naar buiten gegaan. Hmm ik denk dat ik de volgende keer dan maar gewoon buiten moet plassen want ik vind het niet zo leuk als ze boos wordt op mij.
Opa is ook al geweest , hij is ook echt heeeeel lief voor mij! Ik moet nog wel even wennen aan alles hoor, ik ben nu een beetje ontdeugend aan het doen bij mijn nieuwe baasje, ik geloof dat hij Rob heet. Hij moet echt lachen om mij haha! Super grappig om met ze te spelen. Ik heb het echt na mijn zin, maar ik mis mama wel hoor! Maar dan schrijf ik lekker veel en dan weten jullie ook hoe het met mij gaat.
Ze hebben zelfs beschuit met blauwe muisjes hihi.

Dikke kus van Fritszzzzzzzzz!


Week 2:
We zijn al weer een paar daagjes verder in t “Brabantse Land” en ik krijg het steeds beter naar mn zin. Ik kan al lekker buiten wandelen in de tuin en ik durf ook over het bruggetje over de vijver te lopen.  Moet nog wel even wennen want het ziet er allemaal een beetje anders uit, vooral als ik langs de volliere loop want dan zit de uil mij aan te kijken of hij mij wil opeten.
Maar ik loop stoer verder hoor, ik ben helemaal niet bang. Als we gaan slapen moet ik in mijn bench en ik heb al overal geslapen, bij Pascale en bij mijn baasjes. Alleen die keer dat ik beneden moest slapen heb ik wel gehuild. Ook heb ik al onder de douche gestaan  toen mijn vrouwtje eronder stond ging ik eens kijken waar t water vandaan kwam, nou van boven dus.
Nu kan ik verder blaffen maar ik ga weer lekker op mn dekje op t kussen, hmm lekker warm.
Tot blaffs.
Fritzzzzzzzzzzz.


Week 3:
Waaafffff,
we zijn al weer een paar weken verder en ik heb het geweldig naar mijn  zin. Ik wordt door iedereen heel erg vertroeteld en mag zelf al mee op visite. Ik ben al mee geweest naar de verjaardag van opa en naar de beste vrienden van mijn baasjes. In hele grote tuin mocht ik lekker rondstruinen.
Ik slaap ook al goed door, zelfs de hele nacht, alleen als mijn baasje vroeg moet beginnen is hij heel stil zodat ik niet wakker wordt. Ik ben ook soms een paar uurtjes alleen dan ben ik lekker in de keuken en heb heel de ruimte voor mij alleen, kan ik lekker slapen. Ik kan ook al heel goed blaffen vooral als Daniël tegen mij bezig is met zogenaamd mopperen. vrouwtje en baasje gaan ook lekker met mij wandelen en dan loop ik heel stoer aan de riem. Ik was ook een keer heel erg geschrokken toen ik twee grote honden tegen kwam maar t is allemaal goed gekomen. Nu zal ik proberen nog wat foto's van mijzelf erbij te plakken.
tot blafs.
Fritzzzzzzz.