Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

17 februari 2016

Dit valt toch écht wel onder de noemer “Heb ík dit????” Kom je na een vermoeiende cursusochtend, die helemaal in Almere was, weer thuis….wordt je blik bij binnenkomst getrokken naar een 2-tal drolletjes in de hal.

Nou is dit niet de eerste keer dat zoiets gebeurt en ik wéét wie die doet. ZIJN naam begint met een “B” en eindigt op “wijn”. Waarschijnlijk heb ik alleen om dat laatste gedeelte van zijn naam al een wat hoger incasseringsvermogen…en ach…ze zijn klein…en droog…dus “who cares”. Ik ruim het op (de WC is vlakbij) ….doe nóg een beetje vermoeider dan een kwartier daarvoor mijn schoenen uit…. schiet mijn “foute roze Birkenstocks” aan en hobbel naar boven….op weg naar mijn joggingbroek en een lekkere slobbertrui en dikke slobber-sokken.

Met in mij n achterhoofd de gedachten dat ik zometeen van mezelf even een uurtje plat mag, schop ik diezelfde “foute roze Birkenstocks” uit….en loop richting mijn joggingbroek die ik gisteravond achteloos van mijn kont heb laten glijden.

Een heel bijzonder gevoel overvalt me. Ik weet niet zo héél veel zeker op dat moment, maar wat ik wél zeker weet, is dat ik toch echt geen “antislip sokken” heb aangedaan vanmorgen. Dat had ik gemerkt. Bovendien had ik maar 1 “antislip” sok aan…en zó verward was ik nou ook niet vanmorgen om 5.30 uur toen ik opstond.

Een akelig gevoel bekroop me…..had ik een stuk kauwgum onder mijn sok?? Misschien een sticker in mn schoen die los had gelaten??? In al mijn souplesse pak ik mijn rechter voet om te kijken wat er onder zat…om de “sticker” of wat het ook was te verwijderen.

Wat ik aan mijn vingers had, dat was géén kauwgum…het was ook géén sticker…het was gewoon POEP!!! Boudewijn had gewoon naast die 2 mini drolletjes in de gang een MEGA drol in mijn “foute roze Birkenstock”  gedeponeerd en ik was er met mijn suffe hoofd gewoon letterlijk “ingetrapt”.De details over het spoor wat ik heb achtergelaten van mijn “wandeling” op sokken zal ik jullie besparen. Maar 1 ding is zeker…..ik lag niet metéén op bed….er mocht eerst uitgebreid gedweild worden…..en de sokken én de “foute roze Birkenstocks”…. die liggen in de prullenbak!!