Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

12 september 2017

Heyy peeeeepppsss..it's me...Tess in the house!!! Gisteren was een bizarre dag en ik had toch echt wel even tijd nodig om hiervan bij te komen!! Eerst word ik me daar in de auto gekwakt terwijl ik gewoon lekker lag te pitten...nix uitleg of zo!!.....het personeel was nogal gestresst. Had iets te maken met een vingernagel en een diepvries...en heel veel woorden die, als IK die zou gebruiken...nou dan kreeg ik goed op m'n lazer!

Word ik daar afgeleverd bij een mevrouw en voordat ik ook maar met m'n ogen kon knipperen, was mijn práchtige bos krullen, waar ik láng voor heb moeten "sparen" verdwenen! Ik werd bijna verzopen in een soort van badkuip, kreeg allemaal schuim op mn lijf, komt dat mens er aan met een nageltang (leek m'n eigen personeel wel)...ik denk die knipt m'n poten eraf...bleken gelukkig alleen m'n nagels te zijn! En ik meurde me daar een partij naar hondenparfum....ik leek wel een wijf!!!!!

Gelukkig kwam mijn personeel me weer ophalen, dus ik dacht lekker verder te kunnen pitten.....Komt anderhalf uur later de HuP binnen met Brammemans en Xanthi jr. Dat was vet cool, dus ik dacht te kunnen donderstralen met die 2 en met Xarah....FOUT!!! Ik werd wéér in de auto gezet (dit keer mocht ik bij de vrouw op schoot) en Brammemans ging achterin in een soort van trolly of zo...deksel dicht....en je hebt er geen kind meer aan. Nu dat hoeven ze bij mij niet te proberen om mij in zo'n naai-doos te vervoeren!

Na een klein half uur kreeg ik op m'n iphone een SMS dat ik me in het buitenland bevond...mmmmm...heeeeeeel apart. Dat SMS-je had ik ook al gehad toen ik een paar weken geleden voor een "two-night-stand" met Rossini in Duitsland heb lopen "stoeien". Zou ik daar wéér naartoe mogen?? Dat zou vet zijn!! Had ik misschien daarom zo'n lekker geurtje op gekregen bij die plukmevrouw?? Eenmaal uit de auto zag ik vrijwel direct dat dit niet het huis van m'n flirt was. Brammemans ging ook mee naar binnen. Bleken we bij een dierenarts te zijn en ik ben dan wel wat misselijk de laatste tijd...maar hey....dat hebben we allemaal wel eens toch?

Binnen kwam een alleraardigste dierendokter naar me toe...bleek dokter Susanne te zijn. Ik hoorde mijn personeel iets zeggen over "Ultraschall en Fäden ziehen".....OMG...ik had al wel gezien dat Brammemans allemaal touw in z'n lijf had....maar als dokter Susanne dat er uit zou gaan halen...dan valt Bram misschien wel uit elkaar!!!!! Dat zal ze toch wel snappen??? Maar Brammemans bleef op de arm bij HuP Nelleke en ik... IK werd op die tafel gezet. Er kwam nog een mevrouw aan in een roze jas en dokter Susanne was er gelukkig ook nog steeds, maar ik verstond er geen woord van wat ze zeiden!!!

Voor ik het wist kreeg ik me toch een lading snot onder m'n buik gesmeerd!!! Hellloooo people!!! Ik ben net naar de kapper geweest...doe ff normaal!!!!! Bovendien heb je hier zakdoeken voor als je verkouden bent ja!!!! Er werd een soort van wapenstok tegen m'n buik geduwd die weer aangesloten was op een TV...notabene een simpele zwart wit televisie!!! Hebben ze hier geen flatscreen????? Wat een toko zeg...het personeel ging dit snotterbellen-feest zelfs FILMEN !!!!(klik maar even om te kijken).....en toen gingen ze hard op tellen.....einz...zwei...drei...und hier noch eins....Dus mijn nieuwsgierigheid was gewekt!!! Dus terwijl ik in standje ongelukkig op m'n achterpoten stond, ben ik ook maar even naar die televisie gaan kijken en toen schrok ik toch wel eventjes!!! Ik heb uitsmijters in mn buik!!!!!!! Veeeeeeeel uitsmijters...minstens 4 stuk!!! Die date van mij...dat was toch een Teckel...en niet per ongeluk een kip?????

Schijnt dat ik vanwege die uitsmijters een beetje misselijk ben...en m'n borsten groeien (dat was me al opgevallen...alle BH's werden te klein...of was dat nou m'n tuigje?) Iedereen in ieder geval helemaal in de gloria want ik schijn baby's te krijgen! Als dat net zo gieren wordt als met die 6 van Fabienne de laatste weken...nou dan wordt het 1 groot feest. Ik ben alleen wel heel benieuwd hoe die uitsmijters er uit gaan komen....daar ga ik het nog even over hebben met m'n personeel.

En toen was Bram aan de beurt!!! Dokter Susanne kwam met een vlijmscherp mes en een soort van tang...en OMG...ze ging z'n draden doorsnijden....Dit was het einde van Bram....ik wist het zeker....hij ging uit elkaar vallen nu...en dat terwijl ze hem net zo netjes aan elkaar hadden genaaid een paar weken geleden. Ik kon er niet naar kijken...kreeg er bijna teveel van. Ik was van Bram gaan houden....en nu dit....Het eerste touwtje ging eruit...dag Bram....het tweede touwtje ging eruit.....ik ga je missen vriend....het derde touwtje ging eruit...en die Bram gaf geen kik....en viel ook helemáál niet uit elkaar...hij deed het gewoon nog....ook toen die andere touwtjes eruit gingen....wat een stoere vent die Bram!!! Kunnen we in de toekomst lekker samen genieten van m'n uitsmijters!!

Wordt vervolgd....