Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

6 juni 2017

Jowwww peeeps..it's me...Fabbie&Co. in the house. Ik ben bijgekomen van wat je wel een buitenlandse ervaring kunt noemen!! Vorige week ging ik met mijn personeel helemaal naar het buitenland voor iets speciaals. Ik werd opgehaald door een speciaal Teckelmobiel met eigen chauffeur. Achterin zat nog een op een Teckel gelijkend voorwerp, maar goed zien kon ik het niet, dus ik liet alles maar op me afkomen.

De chauffeur liet mij en mijn personeel instappen en zo vertrokken we naar het buitenland. Een beetje bijzonder was het wel, want we hadden helemaal geen koffer ingepakt of zo. Na een rit van ongeveer 20 minuten stapten we uit en zag ik dat het gepiep uit de kofferbak van een knappe vent afkomstig was. Dit bleek "Heer Roderick" te zijn....de werkgever van de chauffeur (eigenlijk mo et ik zeggen "de chauffeuse" maar aangezien ze reed als een speer hou ik het maar op de chauffeur)

We gingen een pand binnen en even dacht ik dat het peroneel een nieuw vakantieverblijf had gekocht en mijn kleren dus allemaal daar al in de kast lagen....maar niets was minder waar. Ik werd naar een kamer gestuurd waar een buitenlandse man in een witte schort van alles uit liep te kramen waar ik geen jotum van snapte. Ik werd op tafel getild en mijn personeel begon ook al zo raar te praten! De man pakte z'n scheerapparaat en ik dacht nog....scheren had je je thuis ook wel kunnen doen...en ineens.....werd ik wat opgetild ....en begon hij een stukje van mijn buikhaartjes weg te scheren....hallllooooooooo.....mijn bikinilijn is onlangs nog geharst pipo!!!! Doe dat ff lekker bij jezelf!!!!! Gaat ff lekker je éigen borsthaar afscheren!!!!

Hij pakte een staaf met een kabel eraan....deed er iets van snot op....en kliederde de hele zooi op mijn buik!!!!! Had die man nog nooit gehoord van een zakdoek of zo?????? En toen gingen de man in de witte jas, mijn personeel en de chauffeur ook nog gewoon TV kijken!!!! En ik stond daar maar...beter gezegd ik HING daar maar in de armen van m'n personeel. Ze werden met z'n allen heel enthousiast en ik snapte er nix van. Zó spannend was die film op die rare kleine TV nou ook weer niet. Er zat niet eens geluid bij!!!

Na lang aandringen kreeg ik eindelijk uitleg wat er aan de hand was. Het schijnt dat die spiegeleieren die ik op die "TV" zag...IN mijn buik zitten. En het is niet 1 spiegelei....maar het is een MEGA uitsmijter van wel 5 of 6 spiegeleieren vermoed die man met de witte jas.

Ik heb zo het vermoeden dat ik over een week of 3-4 hard aan het werk moet. Van mijn strakke lijf is inmiddels niet meer zo heel veel meer over en als ik het personeel mag geloven....is dit nog maar het begin!!! Dat belooft wat!!!

Oh ja....en die film is  gewoon "on demand" te bekijken.....moet je maar ff hier klikken :)

Wordt vervolgd.......