Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

20 mei 2015

Hey jow peeple…Ik mag dan wel zo doof zijn als een kwartel….ik zie nog wel alles en mijn neus doet het ook nog prima!! Over 2 maanden word ik 15 jaar oud en ik heb hier (zeker de laatste maanden) al een voorkeurspositie verworven. Zo moeten alle honden naar de grote Rietteckel-Bak als het personeel gaat eten, behalve ik.
Mij kunnen ze er namelijk wel naartoe sturen, maar ik kom er tóch weer uit en aangezien ik dus niets meer hoor…kunnen ze me terug sturen wat ze willen. Dus het personeel heeft het opgegeven….eindelijk!!!!
Af en toe word ik ook een beetje dement en mijn linker oog is ook niet helemaal meer je van het…maar dat mag de pret niet drukken. Zo was ik gisteren een beetje “verdwaald”. ik dacht dat ik onderweg was naar de gang waar ook een mooie mand staat voor ons…(lees: voor mij) Dus ik sjokte die kant op..althans dat dacht ik, maar het was veel verder dan anders. Dus ik bleef op “snelheid’ lopen in de veronderstelling dat ik dan die mand wel een keer tegen zou komen.
Ik had mijn horloge niet op, dus hoe lang ik precies gelopen heb weet ik niet meer, maar op een gegeven moment zag ik zowel op rechts als op links iets kleins bewegen. Sterker nog…ik zag aan weerskanten 4x iets kleins en Ebby en Ushi waren daar ook.
Ik bleef gestaag lopen en op een gegeven moment kon ik niet verder. Ik liep letterlijk met mijn hoofd tegen een deur!  Mijn mand had ik nog steeds niet gespot, maar wel iets anders. Mijn personeel had daar een tas staan met fleece-dekens erin. Ook niets mis mee en aangezien ik al een hele wandeling achter de rug had, ben ik maar “even” een tukje gaan doen.
Hoe lang ik daar gelegen heb weet ik niet maar op een gegeven moment werd ik grof gestoord doordat mijn nieuw verworven mand begon te bewegen.
Zou er een inbreker zijn die mij probeerde te stelen? Ik heb dan wel niet meer al te veel tanden, maar die 4 die ik nog wél heb, die heb ik even ingezet. Hier was de “dief” niet blij mee. Ik hoorde natuurlijk niet wát de “dief” riep, maar met m’n rechter oog zag ik dat ze behoorlijk schrok en een halve meter omhoog vloog.
Later bleek dat het het personeel was wat me al een hele tijd aan het zoeken was omdat het eten klaar stond. Ja duuhhhhh….dat zal dan wel, maar kan ik er wat aan doen dat ik mijn mand kwijt was? Gelukkig kwam de vrouw me redden zodat ik niet ondervoed raak….whahahahahahahaaa
Oooh jaaaa..dit was ik een "paar" jaar geleden....geen spat veranderd...toch??