Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

Pup van Ushi

Dinsdag 28 juni 2016

Na 4 dagen over tijd te zijn was het dan eindelijk zo ver. De bevalling van Ushi kondigde zich aan.

Normaal gesproken vertel ik altijd heel uitgebreid over hoe het allemaal ging, maar aan deze bevalling zat voor zowel Ushi als ons niet zoveel leuks. Na weeën die verder niet op gang kwamen zijn wij in het holst van de nacht richting kliniek gereden.

De eerste pup was al overleden en lag letterlijk voor de “ingang”. Met een keizersnede is de tweede (en tevens laatste) pup geboren. Een ini-mini dametje.

De melkproductie kwam bij Ushi erg moeilijk op gang en als er niet voldoende vraag is, wordt er ook niet voldoende geproduceerd.

Voor de kleine meis was het té intensief om de melkproductie in gang te houden dus zijn wij vrij snel overgestapt op de fles…en dat 8x per etmaal.

Inmiddels groeit de kleine meid, die Vicky gaat heten heel goed en is ze sterk genoeg om toch met de regelmaat van de klok de Campina fabriek van haar moeder Ushi aan te slingeren. Steeds vaker en vaker “betrap” ik haar erop dat ze aan het drinken is en je ziet die buik dan dikker worden.

Het bewijs dat ze er dan tóch melk uit haalt krijg ik dan omdat ze niets van de fles wil weten. Dat is een goed teken….beetje jammer dat ik voor Jan jurk zit…..maar who care. De kleine meid groeit!!!