Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter


Eind maart 2019 verwachten wij 3 nestjes Kaninchen pups en 1 nestje kleine dwergjes

Half maart verwachten wij ons 1e nestje van de 4. Onze (zeer kleine) dwerg Tess is op "date" geweest met onze eigen Xanthi jr. Zie foto's. De echo hebben wij inmiddels vorige week gehad en die was meer dan positief!

Tess-Cóco van 't Rief (zeer kleine dwerg)                                                  Xanthi jr.- Fabienne van 't Rief (Kaninchen)

V

Aangezien de dames elkaar hebben aangestoken met loops worden, zijn de andere 3 dames in diezelfde week gedekt en gaan ze, als alles naar wens verloopt een week ná Tess en Xarah bevallen van hun kroost. In willekeurige volgorde hieronder de foto's van de aanstaande moeders:

Fabienne is wederom op "date" geweest met Rossini vom Altsiedlerhof

Fabienne vom Altsiedlerhof (Kaninchen)                                              Rossini vom Altsiedlerhof (Black&Tan Kaninchen)   


Pitou is voor haar date naar Duitsland afgereisd waar Rossini wederom smachtend op haar zat te wachten

Pitou vom Altsiedlerhof (Kaninchen)                                                                Rossini vom Altsiedlerhof (Black&Tan Kaninchen)De laatste dame die gedekt is, is onze Xarah-Fabienne van 't Rief. De aanstaande echtgenoot is Quick Star vom Altsiedlerhof. Een prachtig donker wildkleurig Kaninchen meneertje.

Xarah-Fabienne van't Rief (Kaninchen)                                      Quick Star vom Altsiedlerhof


De oplettende lezer zal hebben opgemerkt dat Xarah en Xanthi broer en zus zijn en beiden kinderen van Fabienne en Rossini. Inmiddlels zijn de echo's geweest en kunnen wij bevestigen dat al onze 4 dames drachtig zijn!

Klik hier voor de echo's (filmpjes en foto's) van Tess, Xarah, Pitou en Fabienne


Mocht u nou niet zo lang kunnen of willen wachten, een goed bevriende fokker verwacht binnekort pups.
Voor meer info kunt u telefonisch contact openemen of via de mail. Onze contactgegevens staan onderaan de pagina.