Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter


Eind maart 2019 verwachten wij 3 nestjes Kaninchen pups en 1 nestje kleine dwergjes

Half maart verwachten wij ons 1e nestje van de 4. Onze (zeer kleine) dwerg Tess is op "date" geweest met onze eigen Xanthi jr. Zie foto's. Over 4 weken zal er een echo plaatsvinden om zekerheid te krijgen over de dracht.

Tess-Cóco van 't Rief (zeer kleine dwerg)                                                  Xanthi jr.- Fabienne van 't Rief (Kaninchen)

V

Aangezien de dames elkaar hebben aangestoken met loops worden, zullen de andere 3 dames ongeveer tegelijk gedekt worden en als alles naar wens verloopt een week ná Tess bevallen van hun kroost. In willekeurige volgorde hieronder de foto's van de aanstaande moeders:

Fabienne gaat wederom op "date" met Rossini vom Altsiedlerhof

Fabienne (Kaninchen)                                                                                                     Rossini (Black&Tan Kaninchen)


Pitou gaat daten met onze eigen Xanthi jr. - Fabienne van 't Rief die al voor de eerste nakomelingen gezorgd heeft.

Pitou (Kaninchen)                                                                                               Xanthi jr.- Fabienne van 't Rief (Kaninchen)

De laatste dame die gedekt zal worden is onze Xarah-Fabienne van 't Rief. De aanstaande echtgenoot is nog niet definitief uitgezocht en het wachten is nog op een foto van deze meneer. Mocht die er niet voor de dekking komen, dan maak ik hem uiteraard zelf.

Xarah-Fabienne van't Rief (Kaninchen)


De oplettende lezer zal hebben opgemerkt dat Xarah en Xanthi broer en zus zijn en beiden kinderen van Fabienne en Rossini. Wij wachten de dekkingen in spanning af en kijken uit naar de echo's die 4 weken ná de dekking gemaakt worden. Alles omtrent de dracht en de pups is te volgen in onze (besloten) Facebookgroep. Aanmelden hiervoor is mogelijk via de blauwe knop bovenaan deze pagina.


Mocht u nou niet zo lang kunnen of willen wachten, een goed bevriende fokker verwacht binnekort pups.
Voor meer info kunt u telefonisch contact openemen of via de mail. Onze contactgegevens staan onderaan de pagina.