Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

10 december 2018

Ik lig in m’n waterbed en probeer wat om me heen te kijken. M’n ogen voelen zwaar. Is het nog donker “buiten”? Hoe laat zou het zijn? De batterij van m’n horloge is weer leeg….wéér geen display op m’n Apple Watch. Niet meer de kwaliteit van vroeger. Ik probeer nog even een beetje verder te soezen, maar ik merk aan alles dat het “buiten” behoorlijk waait.

Zelfs m’n waterbed heeft er last van. Het schommelt wat heen en weer terwijl ik toch echt 100% stabilisatie heb aangegeven tijdens de koop.

Een journaal heb ik gisteren gemist dus ik besluit om maar langzaam in beweging te komen. Another day is waiting!

Plotseling voel ik een zware windstoot! De achterdeur zit toch wel goed dicht? Ik slenter voorzichtig die kant op en zie licht door de deur komen. Slordig jongen…héél slordig dat je die vergeten bent dicht te doen gisterenavond.
Ik voel een soort van zuigkracht en ik word langzaam richting achterdeur getrokken. Ik raak wel enigszins in paniek!! Ik ben namelijk nog niet aangekleed en niet “dressed to impress” maar er is geen houden aan. Voor ik het weet beland ik buiten in een soort van achtertuin.
Wow…waarom ligt hier geen gras op de grond maar iets van een handdoek. Ik geloof dat m’n waterbed ook gebarsten is! Echt waar…óveral water!! Dat wordt weer een vette rekening om dit allemaal opgeruimd te krijgen. Ik kijk eens om me heen en zie een harig wezen liggen met een enórme bek en die bek komt dichter en dichter op me af. Een giga tong begint me af te likken!! Hey hallo daar….je had best eerst mogen vragen of ik in the mood ben om te zoenen!! Ken ik jou van Tinder???

Maar iets in dit harige wezen sprak me wel aan….ze had van die dingen waar je aan kunt sabbelen en dan komt er een soort van cocktail uit. Lijkt wel wat op Malibu en minstens net zo lekker! Dus hey peeps…..ik kan me niet langer vrij maken.

Maar ho eens even…kijk ik vanaf de Malibu-bar naar boven en ik kan dus écht nog maar nét opzij duiken om een frontale klapper te voorkomen.

Komt daar zomaar out of the blue nog iemand uit de achterdeur! Zou die zich de hele nacht verschanst hebben in mijn huis?????? Ik kijk….kijk nog eens….Kijk tussen m’n achterpoten…..Kijk tussen de achterpoten van die klomp die naar beneden kwam vallen….en ik concludeer al vrij snel dat “het” toch niet op me lijkt!

Ik ben namelijk voorzien van een dienstpistool (in de wandelgangen heb ik de term “pierewiet” ook al voorbij horen komen) en die klomp naast mij die heeft dat dus niet. Bovendien heeft “het” ook een iets andere kleur. ik ben gitzwart en “het” lijkt op een mini leeuwenbaby.
Ben ik amper van de schrik bekomen, komt dat ding op mij afgekropen en duwt mij zo maar bij de Malibu-nippel vandaan!! Gelukkig waren er nog een flink aantal van dit soort tankstations in de buurt.

Na een goed gesprek met de “vallende klomp” blijkt het familie van me te zijn. Sterker nog…..Het is m’n zus…en dat maakt mij dus…eueueh….haar broer!!

Liggen we lekker met elkaar te chillen en een beetje bij te kletsen omdat ook haar waterbed geploft was, komt er weer iets uit de achterdeur gefloept. Maar deze zat in een soort van ontkenningsfase. Zal ik wel…zal ik niet….en als ik zal…hoe zal ik dan……en “het’ kon ook niet kiezen of het nou met de kont eerst of met de kop eerst naar buiten zou komen. Dombo…foute beslissing!!! Nu zit je klem met je bakkes!!!

M’n zus en ik wilden net die kant op om aan de staart te gaan hangen om “het” een pootje te helpen toen we ineens een flink aantal mensenhanden zagen. Ik hoorde iets van “stuit”…en “eruit”. Tjonge jonge….die gasten lopen achter zeg! Sinterklaas zit al lang weer in z’n speedboot naar Spanje dus rijmen hoeft niet meer.

Voordat we met onze ogen konden knipperen floepte “het klompje” naar buiten en bleek hij sprekend op mij te lijken alleen een stuk kleiner! Kennelijk werken wij bij dezelfde baas want ook hij had een dienstpistool! Kom erbij joh…het is cool hier! Drank in overvloed!!! Na nog een klein uur  (ja ja…hier was het lichter…leek wel of ik op de wallen liep met dat rode licht maar ik kon in ieder geval het display van mn klokkie weer zien) landde er nog een mini Leeuwtje…Oók zeiknat en ook met een handtasje in plaats van een dienstpistool. Bleek ook een zus te zijn…en toen…..toen ging de achterdeur spontaan dicht!! Leek wel een soort van spookhuis waar ik uit was gekomen!!!
Dat harige ding heeft ons alle vier afgelebberd en dat bleek oké, want het bleek onze moeder te zijn. Die is best wel oké…ze voorziet ons in ieder geval van drank.

We schijnen ook personeel te hebben. DIe hebben ook drank maar dat zit in een fles en alleen mijn kleine zwarte broertje en m’n kleine zusje mogen daaruit drinken.

Het personeel hier is trouwens niet al te vriendelijk en ik voel me soms behoorlijk gediscrimineerd. Lig ik of mijn grote zus lekker te tetsen aan een Malibu nippel…..komt dat mens langs…rukt ons er vanaf…je hoort gewoon “PLOP” en dan mogen die kleine wurmpjes verder tetsen…tssssss….en die krijgen óók al een fles!!!! Ik had al vrij snel door….het leven is niet eerlijk!!
Ik hou jullie op de hoogte de komende weken hoe het met ons gaat…als jullie dat leuk vinden…en anders ook!
Mazzel
Maxi-Zorro