Begin december 2021:

Een drukke periode diende zich aan. 2 nesten binnen een week. Van onze Fabiënne het laatste nest en van onze Tess het voorlaatste.

Op 27 november zagen de 3 J's van Tess het levenslicht. Nou ja zagen...Ze zagen natuurlijk helemaal niets want de oogjes zitten nog potdicht als ze geboren worden. De bevalling verliep heel vlotjes en Jimi, Sara en Pip waren niet meer van de melkfabiek weg te slaan. Tess doet dat altijd helemaal geweldig. Een échte moeder die zichzelf helemaal weg cijfert voor haar kids.

Soms zit Tess echter in een soort van "identiteitscrisis" en denkt ze dat de pups haar beste vriendjes zijn om mee te spelen. Het gaat er op dat moment dan ook best "ruig" aan toe. Ook al is Tess even buiten geweest om dát weg te brengen wat je toch een paar keer per dag kwijt moet, ze is altijd zó blij om haar pups weer te zien alsof ze 3 weken op vakantie is geweest.

Na 9 weken zjin de pups uitgevlogen naar geweldig personeel. Jimi ging bij Bayo wonen (wie van de Rief familie kent ze niet....de Rieffjes met dubbel FF uit Den Haag) Niet meer weg te denken uit onze Riefteckel familie en áltijd aanwezig tijdens de Riefteckelwandelingen. Sara ging naar Alphen a/d Rijn en ook van haar zien en horen we het nodige.

Pip is via Groningen na een paar dagen van hectiek en drama in het noorden vanhet land in Zeeland terecht gekomen en wat ben ik dáár nog steeds onwijs blij mee! Toet uit het nest van Fabbie (een paar dagen later geboren) is haar letterlijke kleine zusje.

Alle 3 de pups zijn inmiddels pubers en afgelopen week heb ik ze terug gezien tijdens de "puppy-terugkom-dag" bij de Natte Neuzenhoeve in Ruinerwold. (Het veslag hiervan is in de maak)

Door de drukte in de webshop is er van schrijven weinig terecht gekomen en dan moet je keuzes maken. Ik heb 1 mei heel bewust gekozen voor m'n hondjes en quality time voor mezelf en m'n hubbie en onze roedel en daar heb ik tot de dag van vandaag nog geen spijt van gehad.

Op 1 december kondigden de 4 pups van Fabbie zich aan. Het laatste nestje voor haar. De pups gingen al snel verder door het leven als K4. Bij elke "baby-boom" maak ik een app groep aan zodat iedereen zijn vragen en/of opmerkingen kwijt kan en de app groep van de 3J's en K4 is een superleuke met veel foto's.

Eén pup van Fabbie was zó klein dat ik even dacht dat het de nageboorte was. Totdat Ron zei "Son.....dat ding heet niet voor niets de NAgeboorte. Dit is een pup....anders had het wel VOORgeboorte geheten. Blij dat m'n man scherp is.

Bij Fabbie werden 4 pups geboren. 2 jongens en 2 meisjes. Toet (de VOORgeboorte) was "by far" de kleinste gevolgd door kleine Saar. De mannen Monty en Joep werden als echt kerels geboren en dat zijn ze nog steeds. Ook zij waren (muv kleine Saar) afgelopen weekend aanwezig bij de Natte Neuzenhoeve.

De 3J's en K4 groeiden samen op vanaf week 5-6 tot het moment dat ze uitvlogen naar hun nieuwe personeel.

Alle pups zijn uitgegroeid tot prachtige rebelse pubers en menig personeel weet inmiddels da ze een groot karakter in een klein jasje in huis hebben gehaald! Ik hoop ze nog vaak terug te zien. Dat het contact met het personeel van alle 7 een blijvertje is, dat staat als een paal boven water!