Het "teck-sneck-winkeltje.nl"

Sinds een aantal maanden ben ik bezig om de snacks voor onze honden zelf te drogen. Een "verslaving" die nogal wat gevolgen had. Het begon met een "Teck-sneck-proeverij" na een wandeling in Gieten. Van het een kwam het ander en dit bleek wel de leukste verslaving ooit te zijn.

In eerste instantie droogde ik de snacks alleen voor onze eigen Tecks en de honden in m'n vriendenkring. Dat breidde zich al snel uit naar liefhebbers in de Riefteckel Facebook groep en inmiddels hebben de ruim 9000 volgers op Instagram de Teck-Snecks ook voorbij zien komen.

Op dit moment zijn de Teck-Snecks alleen nog maar te bestellen via de Teck-Sneck Facebook pagina. Daar staat de hele "menu-kaart" van het assortiment in een vastgezet bericht en heb je de mogelijkheid om via PB door te geven wat je wilt bestellen. (De menu-kaart staat ook onderaan deze pagina) Via een mail naar info@riefteckels.nl is bestellen ook mogelijk.

Hou er rekening mee dat goed gedroogde snacks dus hun droogtijd nodig hebben. De website teck-sneck-winkeltje.nl is in de maak, maar op dit moment ben ik zó veel aan het drogen dat mijn etmaal te kort is en ik minstens 1 dag mis tussen de zaterdag en de zondag....maar de web-shop kómt er aan!!

Gun jij je hond ook zo'n lekkere "healthy snack" waarvan je zeker weet dat wat er op het zakje staat, ook écht in de snack zit? Dus behalve het product zelf, helemaal niets anders? Dan zit je hier goed! Alles wordt bereid zónder kleur/geur- en smaakstofen en ook conserveringsmiddelen worden niet gebruikt. Zo puur als het in de de voedseldroger gaat....zo puur komt het er dagen later weer uit!

De "Teck-Snecks" worden in speciale voedseldrogers varierend van het product van 24 tot soms 100 uur gedroogd. Een voedseldroger onttrekt het vocht aan het product en niet het vet en de voedingswaarden. Dus puur natuur en super gezond!

Neem een kijkje Op de Teck-Sneck FB pagina om kennis te maken met mijn producten en sta versteld van wat er mogelijk is en tegen welke prijs!

Heb je vragen schroom dan vooral niet om contact met me op te nemen. Ook voor honden met een eliminatie-dieëet is gezond snacken absoluut mogelijk en daar doe ik mijn uiterste best voor!

De snacks voor deze vier-voeters worden in overleg met de eigenaar en op maat voor de hond gemaakt en zijn dus niet te vinden in de webshop.