05 februari 2018

Hey jow peeeeeps it's me little Zazou in the house!!! (op de foto 2e van rechts) Nou ik kan jullie vertellen dat wij enerverende weken achter de rug hebben!!! De deur is hier platgelopen door puppy-personeel! Geen idee bij wie die mensen nou in dienst waren of komen, maar het schijnt iets met ons te maken te hebben.
Hadden we nét de eerste ronde personeel overleefd, kwam er een of andere "veldwerker" aan van de Raad van Beheer! Veldwerker...hoe verzin je het! We kregen even de indruk dat ons leven verder geleefd zou worden in een tent onder bizarre omstandigheden....maar daar kwam deze "veldwerker" helemaal niet voor...neueueuh....Ze kwam om ons lek te prikken met een joeoedtsch naald!! En toen we dat gehad hadden, zwabberde ze onze bek ook nog eens schoon met een soort van Leifheit dweil. Echt té ranzig! Schijnt iets te maken te hebben met Dee en Aa of zoiets.
Enniewei….Al dat puppypersoneel was wel super cool. Er kwam een compleet gezin met een “oma” op bezoek. Nee die kwamen niet voor mij…die kwamen voor m’n broer….die baardaap…jullie weten wel…Zappa. De toy-teck!!
Nou die meneer die erbij was die was wel grappig. Die had een wandelstok bij zich met onderaan een vierkant kastje. Dat hield ie steeds voor onze neus en wij maar achter dat ding aanrennen. En de grote Teckelmeisjes in huis die deden vrolijk mee. Bleek later dat je met die wandelstok kunt filmen. Cool joh!!! Mijn vrouwtje heeft er ook maar meteen een gekocht en nu rennen we dagelijks achter dat ding aan. Soort van cardio-training-voor-teckel-pups.

Die meneer met die wandelstok had 3 vrouwen!!! pfieuw…..wat moet ik daar op zeggen? 2 daarvan worden een soort van zusjes van Zappa en ze waren zó lief voor hem…dat was echt té kjoet!
Voordat het personeel van Zappa kwam, was er ook al personeel voor dat andere zwarte broertje van me geweest. Ow…dat mag ik natuurlijk niet zeggen “zwart broertje” …voordat ik het weet heb ik een aangifte wegens discriminatie aan m’n broek. Ik bedoel dus mijn broertje die een vacht heeft alsof hij in de “zwarte” zijdeglans lak heeft gezwommen.
Hij heet Zorro en is ook supercool! Die krijgt wel bijzonder personeel. Oke…op zijn toekomstige vrouwtje is niet zoveel aan te merken. Die gaat straks heeeeeeel veel bij Zorro zijn want die heeft een soort van BV aan huis. Maar die “meneer” nou dat is wel even een verhaal apart. Die woont in een pet en die pet die trekt hij aan….en die heeft elke dag een andere kleur. Hij kwam binnen die eerste keer hier….ging aan tafel zitten…Zorro zag die pet…. rende op hem af en bleef dat ook doen en was niet meer bij de pet vandaan te slaan. Dus eigenlijk is het zo, dat Zorro gewoon de pet met inhoud heeft uitgekozen als zijn toekomstige personeel! Hoe tof is dat!!!
Dan heb ik ook nog een “klein” zusje. Ze is 100 gram lichter dan ik, dus ja dan ben je wel een klein zusje. Ze heet Ziva en krijgt ook nieuw personeel. En wat dacht je?? ook dat is heeeeel bijzonder personeel. 1 van die 2 personeelsleden schijnt heel erg lekker te kunnen koken…ook voor grote groepen…en het maakt haar niet uit of dat nou voor 20…30 of 50 man/vrouw is! Nou heb ik een gerucht gehoord dat dit personeelslid een 3-gangen diner gaat regelen tijdens het Rief-Teckel-water-spektakel in september van dit jaar….en daar ga ik misschien ook wel naartoe. Zie ik in ieder geval mijn boertjes en zusje weer.
En ik??? ik ga bij een dame en een heer wonen….zeg maar gewoon “op stand”. Ook ik krijg dus heus personeel en ook zij kwamen op bezoek. Die mevrouw was meteen helemaal weg van mij en die meneer…mmm…nou…wat zal ik zeggen. Het is meer de mevrouw die echt van de hondjes is en aangezien zij net “gepensioend” is (of zoiets) wordt zij mijn “hoofdpersoneel. Die meneer (die wel een beetje op de kerstman lijkt) ging wel met mij knuffelen en uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat hij stiekem joetjoep filmpjes kijkt over Teckelpups. Ik denk dat ik niet zo heel lang nodig heb om hem om mijn vinger te winden!
Afgelopen zaterdag was het hier een soort van gekkenhuis. De pet met inhoud en die mevrouw met de inpandige BV waren er…maar ook 2 andere gasten. Die kwamen binnen met een verhuisdoos en 1 van die 2 had niet eens schoenen aan!!! Ik dacht eerst dat ze een soort van zwervers waren die in die doos woonden en dat die ene geen centjes had voor schoenen. Maar toen zei mijn personeel dat ze kwamen voor een “foto-sjoet”…en wat dat precies was….daar kwamen we snel achter.
Uit die doos kwamen allemaal dingen, wijndozen…dekens…strikjes en ga zo maar door.
Die “meneer-zonder-schoenen” had ook een camera, maar dan zonder wandelstok er aan vast. Was wéér een ander verhaal! We werden stuk voor stuk op tafel gezet en toen kon het feest beginnen, want hoe leuk is het om zo hard mogelijk weg te rennen als ie net een foto wil maken…LOL!!!!! Aan het einde van de dag waren we redelijk bekaf!!!!
Ergens vorige week is de dokter ook nog geweest om te kijken of onze staart aan de goede kant bevestigd zat en mijn broertjes…nou die werden zo maar in hun “je weet wel” geknepen door de dierenarts…en toen ze dat overleefd hadden, deed de HuP het nog een keer over!!! ben zo blij dat ik die dingen niet heb…hahahaha
De dokter heeft een druppel bloed uit ons pootje gehaald met een soort van mini naald. Aan dat druppeltje kon ze zien hoe gezond wij zijn en de uitslag was zo positief dat we lekker geen prik hoefden. Zappa en Ziva moeten over een dikke week weer bij die dokter komen voor hun cocktail. Ik had graag van ze willen horen hoe die cocktail geshaked werd…en wat er precies in zat. Ik vermoed dat het een cocktail met rum en verse jus wordt, met en parapluutje in het glas….zoiets.
Maar helaas hoor ik dat voorlopig niet van ze want ik ga zondag verhuizen naar de dame en de “kerstman”. Ik heb er onwijs veel zin in!!! Mijn vrouwtje heeft mij verteld dat daar een “snuggle-pup” op me ligt te wachten….een ROZE “snuggle-pup”…hoe cool is dat!!!! Ik voel me nu al een heuse prinses!!

En dan hebben we sinds kort ook een eigen joetjoep-kanaal Kun je een abonnement op nemen en dat is zowaar GRATIS zegt mijn personeel….misschien worden wij ooit nog wel beroemd en kom ik in een film met James Bont of zo!!!

Nou mensen…..als ik jullie niet meer spreek….ik zal mijn toekomstige personeel instructies geven dat ze flink veel foto’s van me moet plaatsen in de “feestboek-groep”

Laterrrrrrrrr
Dikke lebber van “kleine” Zazou