Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

De avonturen van Flo

Maandag 11 augustus 2008

Hei hallo allemaal.......

008.jpg Jullie dachten natuurlijk allemaal al...waar is die ge-explodeerde teckelpup gebleven die naar het oosten van het land is gegaan. Nou.....ik leef nog hoor. Jowww.. Ik heb me hier toch een turbulent leven dat wil je niet weten.
Nou moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat ik wel een "echte" teckel ben en ze dus hun handen meer dan vol aan mij hebben.
005.jpg Ik zal jullie iets over mijn gezin vertellen zodat je een beld hebt. De baas in huis...dat is Herma (denkt ze) ...maar ik weet wel beter. De ECHTE baas in huis in Theo. Weet je waarom??? Theo zijn neus smaakt namelijk net als mijn botje. Dus als ik vind dat ik recht heb op een kluif en ik zit toevallig weer eens bij Theo op schoot, dan doe ik gewoon alsof ik gek ben (hoef ik amper moeite voor te doen) en dan bijt ik gewoon ijn zijn neus. Als hij dan van die rare kreten begint uit te slaan...tja...dan zeg ik gewoon.."sorry....ik dacht dat je mijn kluif op je bovenlip had hangen". Gevolg...GIGA wond aan Theo's neus.
Bij mijn vrouwtje haal ik hele andere grapjes uit. Ze hebben daar zo'n wotte vierkante kast staan met een gat erin en een deur ervoor met een raampje...nou die heb ik van de binnenkant bekeken. Ze noemen zo'n ding een wasmachine. Ikke blij dat vrouwtje de kookwas niet aan had staan!
Ik neem namelijk altijd haar wasmand in beslag. Zodra ze aan komt met de vieze was, neem ik een snoekduik en verstop me tussen de vieze sokken van Theo...lekker fris ook. Maar ja...toen vrouwtje de was wilde doen zat ik ineens in die witte kast met het raampje...niet zo leuk. Maar vrouwtje zag het op tijd en ik werd niet meegewassen.
006.jpg Nou hebben Theo en herma ook nog een mensen-kind-dochter met dezelfde naam als de mijne...althans volgens mijn stamboom. Dat mensenkind heet namelijk ook Anne en die heeft ook een pup. Zo'n labrador achtig voorwerp. Hebben jullie enig idee hoe zwaar zo'n apparaat is? Dan zijn we aan het spelen, neemt die pipo een snoekduik en gaat boven op mij liggen...ja hoor...Platte teckel....Voordat ik weer in de plooi ben getrokken ben ik een uur verder.

Dat mensenkind Anne is trouwens wel echt om te zoenen hoor en dat doe ik dan ook. Ik lebber haar helemaal af totdat ze zich opnieuw op moet maken. Had ze maar een teckel moeten nemen in plaats van zo'n zwart apparaat die veel groter is dan ikke.

Ik was laatst in Ootmarsum en toen stal ik toch wel een beetje de show en ook in het bejaardentehuis doe ik het goed hoor. Ouwe mensjes vinden mijleuk en vragen..."wat is dat"? ....ja hallllooooooo...zie ik eruit als een cavia of zo????? IK BEN EEN TECKEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik heb ook een hele leuke dierendokter. Daar mag ik naartoe als een soort van therapie zonder dat mijn baasje en vrouwtje hoeft te betalen ...kicken he? Dan mag ik gewoon voor een wormentabletje, zodat ik ook leer dat er bij de dierendokter niet altijd geprikt wordt maar dat het er ook leuk kan zijn. Ze denken zeker dat ik uit een ei kom of zo...dat wist ik al lang.

007.jpg Wisten jullie al dat ik het bed veroverd heb? Nu is het nog een half uurtje in de ochtend maar wacht maar.....ik ben net pas begonnen met mijn verleidingspogingen. Baasje denkt altijd dat ik geen lucht meer krijg als ik onder het dekbed slaap en begint dan in me te prikken...en te roepen...Hallloooo...Flllooohoooooo...leef je nog???
Ja natuurlijk leef ik nog man...ik lig te pitten...mag het wat stiller?????? Dat snappen ze nog niet helemaal dat ik het gewoon heerlijk vind onder het dekbed en dan voor de verandering een keer rustig lig.

ik hou jullie op de hoogte hoe het ver met me gaat hoor.
Wens mijn baasje en vrouwtje maar veel sterkte want ik ben nog lang niet klaar met ze...whhahahahahaha!!!!!!!!!

Lebber van Flo