Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

20 mei 2013

Even een korte update uit het Drentse Teckelland.
Het is behoorlijk aan het rommelen in de buik van Coco. De buik wordt hard....de melkvoorraad is flink op peil en de pootjes van de kleintjes gaan goed tekeer in de buik.
Coco ligt veel op schoot, maakt heerlijk misbruik van haar "situatie" en dwingt gewoon af dat ze gekieteld wordt. Stop je met kietelen....dan begint mevrouw te draaien en met haar pootjes bewgingen te maken waardoor je nog maar 1 ding kunt doen....kietelen! de baby's zouden er bijna zeeziek van worden.

Aanstaande donderdag is ze uitgerekend, maar wij verwachten dat ze de pups niet zo lang binnen boord houdt. Sinds 3 nachten slaapt ze al in haar werpkist zodat ze haar nodige rust krijgt, zonder dat Ebby of Ushi boven op haar kruipen. Normaal is het lekker knus met z'n allen in 1 mand, maar als je zo'n toeter hebt lijkt me dat niet erg prettig.
's ochtends mag ze dan weer bij de andere Tecks, maar we merken dat ze haar rust nodig heeft. Nu ligt mevrouw heerlijk met de warmtelamp boven haar buik te rusten in haar werpkist.
Voor ons ook altijd weer spannend hoeveel pups er geboren worden en hoe de verdeling van dames en heren is.
Er is erg veel belangstelling voor deze pups en zodra de kleintjes er zijn, krijgen de belangstellenden zoals ik dat beloofd heb een mail. Uiteraard staat het diezelfde dag ook nog op de site.
Voor de liefhebbers van Facebook....we hebben een eigen " Riefteckel-account " waar mensen mét (Rief)teckeltjes leuke foto's plaatsen en contact hebben onderling.

Wordt vervolgd
....