Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

Vrijdag 15 maart 2019

Het is guur weer binnen, donker en kennelijk waait het want de golven in m'n privé zwembad gaan behoorlijk te keer. Ik draai me nog een keer om in m'n "waterbed" om lekker verder te tukken. Ik heb de temperatuur van het water standaard op zo'n 37,5 graden staan. Gewoon

aangenaam. Ik lig net weer in m'n favo houding, krijg ik me daar een rotschop van iets wat van achteren tegen me op botst. Ik voel de wind aantrekken en besluit even te onderzoeken of er een weer-alarm is afgegeven. Dit hadden ze toch niet voorspeld....toch?

Ik voel een enorme zuigkracht, soort van onderstroming en ik word een grot ingetrokken. Een lichte paniek overvalt me maar ik heb geen tijd om er verder over na te denken. Ik wist niet dat hier sluizen waren! Ik heb diverse keren op mijn T-phone gelezen dat je bij die dingen uit de buurt moet blijven omdat ze gevaarlijk zijn. Je kunt een flinke smak in het diepe maken met alle gevolgen van dien. Ik verzet me met hand en tand en probeer nog even het obstakel wat me schopte te roepen, maar zag dat hij ook last had van de deining en druk met zijn eigen boot in de weer was.

Onder het mom "go with the flow" geef ik me over aan deze oerkracht. Ik ben een goede zwemmer en kan ook lang onder water blijven. Bovendien heb ik 24/7 een "zuurstoffles" bij me die vastgekoppeld zit met een slang aan mn buik!

Ik hoop niet dat deze ergens achter blijft hangen want dan ben ik mooi de sigaar!!

Inmiddels wordt het dag...althans ik zie licht en hoor ook geluiden. De stroming wordt sterker en sterker en ik begin te tollen. Er is niets maar dan ook niets meer aan te houden. Overweldigende krachten ontnemen me elke mogelijkheid om me te verzetten tegen dit getuimel, dus ik zet m'n zuurstofmasker op, open de kraan van m'n zuurstoffles en hoop op het beste.

Met m'n kont het eerst vlieg ik door de donkere gangen van dit grottenstelsel. Ik voel een koude windvlaag. De temperatuur in m'n waterbed daalt als een razende. Ik voel het gewoon!

En dan gebeurt het....ik schiet met een razende snelheid uit de grot en land op iets zachts. Ik word afgelebberd door iets, in een handdoek heen en weer gewreven en tot overmaat van ramp knippen ze de slang van m'n zuurstoffles ook nog kapot. Ik mag toch hopen dat ik nu niet stik!! En die schaar die blijft maar aan m'n buik bungelen!!!

Ik ben zeiknat en ik had het al niet echt warm, maar ik kijk naar boven en zie daar een enorme zonnebank boven me hangen. Ik wil me omdraaien om in de grot m'n zwembroek te gaan halen, maar 2 grote handen beletten me daarin. Met een soort van Gardena slang proberen ze iets van snot uit m'n neus te halen. Halllooooooo peeps ik heb Tempo doekjes bij me hoor!!

Dat beest boven me begint weer te lebberen aan m'n kont. Echt van een beetje normen en waarden hebben ze hier nog nooit gehoord. Meteen worden m'n achterpoten uit elkaar gebogen en hoor ik een of andere muts roepen "Hij heeft een dienstpistooltje....Castor is geboren" Geen idee wie Castor is maar ik heb die vent nog nooit gezien!

Die 2 handen tillen me naar iets wat wel lekker ruikt. Het had een model van een patatzak. Je weet wel...die je in Belgie krijgt. En ook hier zat iets wits in. Dus op zoek naar de patat kwam ik bij een soort van cocktail terecht. Dus ik ben aan de onderkant van de zak gaan zuigen en echt jongens....daar kwam een soort van cocktail uit dat wil je niet weten!! Een "sex-at-the-beach-cocktail" is er niets bij!!

Lig ik daar lekker te lukker, zie ik ineens de zon achter een soort van wolk verdwijnen. Dus in de veronderstelling dat het zo zou gaan regenen spoedde ik me naar de ingang

van de grot. Daar bijna aangekomen kon ik maar nét aan de kant springen, want een soort van meteoriet kwam naar beneden vallen. Had ik me daar bijna een hersenschudding opgelopen.

Ik als een speer terug naar m'n cocktail. Voor je het weet moet je dingen delen! Die meteoriet had ook een schaar aan dr buik hangen en "geen dienstpistool" aldus die wezens die ook half onder de zonnebank hingen. Bleek dat er meerdere cocktail-tap-punten waren, dus ik hoefde me geen zorgen te maken. Wel werd al snel duidelijk dat de omge

ving hier alles behalve veilig was. Er vielen nóg 4 meteorieten uit de lucht en voor ik het wist lagen ze allemaal naast, voor, en achter me op zoek naar zo'n cocktail. Was ik ff blij dat ik de mijne op had!!!!

Het werd ook snel duidlijk dat ik op een soort van naaktstrand was terecht gekomen. Die andere 5 hadden ook geen zembroek aan en 3 van die 5 hadden geen dienstpistool....heel apart. Aan die 3 heb je dus volgens mij niets! Maar goed...enniewei....de zonnebank werd lekker hoog gezet (ik heb wel 3 keer moeten gillen maar toen had ik het ook geregeld. Dus gillen is wat me moeten doen als we iets gedaan willen hebben dat had ik snel door.

Ik had vrij snel kennis gemaakt met die andere 5 naaktzwemmers en we zaten wat communicatie betreft wel op hetzelfde level volgens mij. D'r zit wel een raar exemplaar bij. Schijnt mijn zusje te zijn en volgens mij heeft die aan een foute zak lopen lebberen. Denk dat daar chocolademelk uitkwam....ze ziet namelijk bruin en niet zoals wij 5, zwart. Maar volgens mij is ze wel oke, want ze blijft bij d'r eigen zak en komt niet bij mijn cocktail in de buurt.

We hebben meteen de afspraak gemaakt dat we samen een team zouden gaan vormen. Ik had dat ooit op mn TeckelVisie gezien. Een supergaaf spel "De jongens tegen de meisjes" en daarvoor heben we personeel nodig. Nou dat schijnt hier rond te lopen hebben we de laatste dagen ontdekt. Die kun je echt voor alles inzetten en dat 24 uur per dag.

Dus al met al hebben wij het hier nog niet zo slecht.

Ik ben benieuwd hoe lang die andere 5 blijven, want mijn favoriete patatzak met cocktail-inhoud....ja die sta ik natuurlijk niet meer af! Maar gelukkig heeft dat harige ding boven ons nog 7 van die "tap-punten"

Het wordt tijd voor m'n middagdutje. Onwijs vermoeiend dat gerammel op je T-book.