Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

Pups van Tess

16 oktober 2017

Hey peeps...it's me Tess in the house!! Dacht ik me toch verdorie dat ik een bukgriep onder de leden had, maar er was iets heel anders aan het handje. Vorige week donderdag 10 oktober kreeg ik me toch een partij buikkrampen. Het was me natuurlijk wel al opgevallen als ik in de spiegel keek, dat ik wat "uit model" aan het raken was, maar dat je er de griep van kon krijgen, dat wist ik natuurlijk niet. Dus ik heb me maar terug getrokken en ben lekker in m'n bed gaan liggen. Het personeel was kennelijk wel heel erg bezorgd om me, want ze weken niet van m'n zijde.

Tegen 2 uur werden mijn krampen zó erg dat ik hoopte dat het personeel de huisarts zou gaan bellen, maar dat gebeurde niet. Ik ben maar gaan slapen, want slaap is het beste medicijn als je ziek bent volgens mijn moeder. 3 uur later schrok ik wakker omdat de krampen niet meer te harden waren. Ik moest me toch een wind laten en mét dat ik dat deed, kwam er ineens een soort van waterballon onder m'n staart vandaan.

Op zich was het best wel wat gevoelig, maar mijn nieuwsgierigheid won het van de pijn en ik ben maar eens aan die ballon gaan snuffelen en voordat ik het wist, knalde de ballon uit elkaar en hadden we een waterballet.

Het personeel bleef maar roepen "goed zo Tess...knap gedaan" maar ik was er nog niet uit wát ik dan wel zo goed had gedaan. 

In die ballon zat iets met 4 pootjes en een staart...een soort van muis en aangezien ik geen personeel kon vinden van die muis, ben ik me er maar over gaan ontfermen. Heel bijzonder was wel dat die muis mijn melkbar in no-time had gevonden. Had iemand dat verklapt waar Abraham de mosterd haalt?

Ik ben maar weer een tukkie gaan doen, maar lang heb ik er niet van kunnen genieten. Ondertussen was HuP Nelleke ook gearriveerd met puppers Xanthi jr. en Choco-Bram,...maar hey....jongens...ik ben té grieperig om te spelen...ander keertje maar weer oke?

De krampen speelden weer op en de HuP ging steeds over mn buikje (nou zeg maar gerust BUIK) wrijven. Was best wel lekker eigenlijk. De tweede ballon kondigde zich ook aan en ik wist wat er zou gebeuren...weer zo'n muis. Nou dan was muis 1 gelukkig niet meer alleen, maar had ze een vriendinnetje. Ja...scheen een meisjes-muis te zijn net als nummer 2.

Het slapen was me niet echt gegund want muis 3 kondigde ich om 18.50 uur aan. Ik poepte muis 3 uit alsof het nix was en ook muis 4 ging als een rakket. 2 mannen-muizen in dit geval. En toen....toen was ik er wel klaar mee zeg maar. Het zat daar maar aan mijn melkbaar te lurken met z'n allen en wilde eindelijk wel een keer pitten!! En dat heb ik gedaan...slapen. Lang en vast...wel anderhalf uur.

Schrik ik me daar wakker omdat ik gestoken was door het een of ander. Bleek het verdorie m'n vrouwtje te zijn die me zo maar met een dikke vette naald in m'n nek stak!! Iets van Oxytocine-of-zoiets. Zou dat voor de buikgriep zijn? Nou beter werd ik er in ieder geval niet van...ik kreeg accuut weer kramp.  Deze muis lag ondersteboven en achterstevoren voor de nooduitgang en m'n sluizen wilden maar niet ver genoeg open....en het hele team aan personeelsleden zat me aan te moedigen...ik liet een laatste dikke wind....en hopla daar was muis nummer 5...een meisjes-muis.

Er werd in m'n buik geduwd door de HuP en het personeel. Ze dachten toch zeker niet dat er nog een 6e muis aan zat te komen he? Ik was er wel klaar mee en wilde eindeljk slapen!! En eten wilde ik ook. Want na 5 weken met een dikke spuit te zijn gevoerd, kreeg ik ineens trek. Die muizen hadden mijn maag kennelijk geplet en die trok nu weer uit de kreukels...dus ik had weer ruimte voor voer!!

Het personeel blééf maar foto's maken en filmen (klik hier voor het filmpje) ...en ik hoorde de HuP zeggen "wat een prachtige puppers"

PUPPERS?????? Ga je me nou vertellen dat deze rare muizen Teckeltjes gaan worden??? De puppers van Fabienne, waar ik deze zomer zo fijn mee gespeeld heb zagen er heel anders uit. Die hadden gewoon mooie ogen en grote flaporen en écht haar!!

Ik mag hopen dat het met deze muizen...euh puppers goed gaat komen en dat ze nog een beetje in de plooi trekken, want ze kunnen niet eens lopen....laat staan dat ik er mee kan spelen. 

Ik hou jullie op de hoogte...maar ga nu eerst weer.....slapen :)