Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

2009 Pups van Sanne

Dinsdag 30 juni 2009

047_2.jpgHaai beste mensen. Zo hei. Ik ben weer een beetje bijgekomen van de narcose en vind het nu wel tijd worden om even achter de laptop te kruipen. Mijn pups slapen nu dus het kan wel even. Wat mij nou is overkomen gisteren, niet normaal. Jullie weten natuurlijk allemaal dat ik zo zwanger als een deur was en dat het de vorige keer niet helemaal vanzelf ging. 011_copy.jpgDus ik had me voorgenomen om het deze keer maar zelf te doen. Maar ja...dat liep natuurlijk weer eens anders en ik heb toch echt mijn best wel gedaan hoor. Zondagavond werd ik dat getrappel in mijn buik wel een beetje zat. Ik hoefde eigenlijk.

Ik heb kennelijk de halve nacht lopen blaffen als ik de baas mag geloven want hij ging bed in...bed uit...Vrouwtje lag voor dood op bed en heeft niets gehoord.Gisterenochtend waren de rapen helemaal gaar, want vrouwtje wilde even naar mij kijken omdat ze had gehoord dat ik zo onrustg was...Nou die kwam dus mooi haar bed niet uit. Ze had het over "een rug als een strijkplak" en ze kon haar nek niet draaien. Dat liep wel soepel dus. Baas heeft mij maar naar boven gehaald, want ja als de vrouw niet naar beneden kan, dan moet het maar zo. Mijn buik was zo hard, dat baasje en vrouwtje besloten om toch maar de 014.jpgdierenarts te bellen en de pups te laten halen. Mijn temperatuur was ook nog helemaal niet gedaald, dus de eerste 48 uur zat er ook niets aan te komen en het deed zo'n pijn die harde buik. niet normaal meer.
30a.jpgDe dierenarts adviseerde om eerst te wachten totdat ik zou gaan vloeien. Ja hallo pipo.!!!!!!...Heb jij wel eens pups in je buik gehad en weet je wel hoe zeer dat doet? Nou als ik van jou moet gaan vloeien dan doe ik dat toch! Dus Baas me weer naar beneden getild, in de werpkist gelegd, vrouwtje naar beneden getakeld en toen heb ik de eerste vruchtblaas er maar uitgeperst. Nou voordat ik het wist, lag ik dus bij de dierenarts en kreeg ik een spuit in mijn kont. Nou ik werd me daar toch een partij stoned van. Ik zag de hele wereld dubbel.
De volgende beelden kunnen voor sommige mensen als schokkend worden ervaren en de kijkwijzer is dan ook 12+ (tenzij je eigenwijs bent, dan moet je vooral kijken)
Vrouwtje en baasje mochten namelijk bij een gedeelte van de operatie aanwezig zijn. Maar eerst moesten de pups eruit.
Hoe dat allemaal gegaan is dat weet ik niet meer. Ik weet wel dat ik in een soort van SM-studio terecht kwam waar ik werd vastgebonden.
Nou dat was wel een belevenis. De rest heb ik van horen en zeggen De baby-dokter was dezelfde als bij de eerste ritssluiting dus we kenden elkaar al. Hij heeft
027.jpgmijn ritssluiting weer geopend en de kleintjes eruit gehaald.  016.jpgHet waren er 3 !! twee meiden en één jongen. Dit keer geen choco's maar echt gitzwarte kleine pupjes, uiteraard met blond. De dokter had deze keer hulp van een "bijna" dokter of zoiets, dus baasje hoefde deze keer niet te helpen met het op gang helpen van de pups. Dat deed de "bijna"dokter en na lang wachten werd de eerste in de doos gelegd. Jawel...je leest het goed...in een DOOS!!!!  Mijn kinderen horen helemaal niet in een kartonnen doos, maar ja, Het was nu eenmaal niet anders. nummer 2 en 3 kwamen er al snel achteraan en ik was nog helemaal in de 7e hemel.
Ze hadden me allemaal rare slangen en andere dingen in mijnbek gestopt, zo ver dat ik even het gevoel had dat het er aan de achterkant weer uitkwam zeg! Er zat ook zo'n ding aan vast waar je ook de luchtbedden mee oppompt. Daar kreeg ik allemaal lucht mee naar binnen geblazen. Dachten ze soms dat ik een heliumballon ben of zo???
032.jpgIk ben gelukkig niet opgestegen, maar dat kon ook niet want ik lag nog steeds vastgebonden en trouwens...ik sliep als een roosje.
Toen de kleintjes eruit waren werd het de hoogste tijd om mijn ritssluiting weer dicht te maken. Vrouwtje en baasje hebben nog gevraagd of de dokter me meteen kon helpen, want ik krijg geen volgende nestje meer. 2 rittssluitingen zijn wel genoeg voor een klein hondje als ik. Maar
030.jpgdat kon niet omdat de bloedvaten zo dik zijn dat met een operatie een bloeding dan niet uit te sluiten is. Nou dat risico wilden baasje en vrouwtje niet lopen, dus dat komt dan nog wel een keer.
Toen alles weer netjes dicht zat heeft de "bijna" dokter mijn pootjes losgemaakt en voelde ik een zacht gekietel op mijn buik. Ik had het gevoel alsof er een vrachtauto over mee heen was gereden, maar toen ik een keer wakker was (wat heel snel gebeurde) voelde ik me een kilo lichter. Ik werd weer op mijn pootjes gezet en  dat viel nog niet mee zeg...En nu komt het.OOK IK WERD IN DIE DOOS
035.jpgGEZET!!!! Hallooooooo...Dat doe je toch niet met iemand die net een "bijna dood" ervaring heeft gehad in een SM studio????
Totdat ik zag dat in die doos mijn kindjes lagen en toen snapte ik het. Ik mocht naar huis waar de rode lamp al een tijdje brandde en de werpkist helemaal schoon op mij en mijn kroost stond te wachten. Toen kwam het grote moment dat ik
045.jpgmoest bewijzen dat ik ook melk had. Tepels had ik wel, maar zat er ook iets in???? Jawel....ook ik heb een campina fabriek. Ik ben niet zo'n megastore als Zazou, maar goed...het mag er wezen!!! nu lig ik prinsheerlijk onder mijn zonnenbank met de kids en willen jullie vast weten hoe ik ze genoemd heb.
Nou de ene dame gaat Ebbygail Sanne van 't Rief heten. Roepnaam Ebby.
De tweede dame heet Emmily Sanne van 't Rief. Het is aan de nieuwe baas over 9 weken om te bepalen hoe  haar roepnaam wordt. Ebby blijft lijker bij ons wonen.
050.jpgDe laatste van de 3, mijn zoon heet Elliot Sanne van 't Rief. Vandaag gaat mijn baas naar de burgerlijke stand om aangifte te doen van de geboorte van mijn kroost geloof ik.
Ik ga nu weer naar mijn kleintjes toe, want ze hebben vast wel weer honger. De volgende keer meer nieuws over mij en de kinderen.
Lebber Sanne