Ruwhaar Teckelkennel van 't Rief

Gefokt op schoonheid en karakter

8 juli 2012

Jongens wat vliegt de tijd! Sinds anderhalve week zijn wij weer "pup-loos" en dat was ontzettend wennen de eerste dagen. Anderhalve week geleden is de laatste pup verhuisd en dat niet naar om de hoek. Hij woont in Amsterdam en heeft de stoere naam Toni gekregen van zijn baasje.
Zijn bijnaam in zijn omgeving is inmiddels veranderd naar Toni Teckeloni...een soort van Italiaanse Teckel.
Toni sjeest in de bakfiets van zijn baas door Amsterdam en de ramen van de woningen vliegen verbaasd open en mensen kijken naar buiten. De oooohhss...en aaaaahhhsss zijn niet te missen en je kunt je afvragen of de baas van Toni dit bekijks heeft of dat het allemaal voor Toni Teckeloni is. Het gaat heel erg goed met Toni en als mijn laatste informatie klopt, heeft hij ook al gevraren in de boot van zijn baasje.
We stellen ons dat voor als tochten door de grachten van Amsterdam....een stop bij de Italiaan voor een kopje cappuchino....een pizza op een terrasje zo op zijn tijd.
Laat Toni en zijn baasje maar schuiven....een super Team!

Twee dagen voordat Toni verhuisde, ging ook Jacco bij ons weg.
Jacco is omgedoopt en heet nu Kyte(man). Kyte woont in Apeldoorn bij Teckel Max van 11 en poes Tommy en uiteraard is er ook nog plek in huis voor het vrouwtje van Kyte en Max. Deze beide mannen zijn op zich ook zéér bijzonder. 
Het zijn namelijk motor-teckels. Kyte heeft tot op heden alleen nog maar droog geoefend, maar Max is een door de wol geverfde motor-teckel en hij zal Kyte de kneepjes van de hobby ongetwijfeld bijbrengen.
Met wapperende oren voorop de motor de grote wereld verkennen....wat wil een Teckel nou nog meer!
Teckelpup Ian is verhuisd naar Schiedam en woont daar samen met poes Guus. De dag voor de verhuizing werd Guus erg ziek en voor het baasje en vrouwtje van Guus en Ian was het een hectische tijd. Gelukkig is Guus helemaal opgeknapt. Vanuit zijn krabpaal bekijkt hij de capriolen van Ian. Hij zit daar hoog en dus veilig want het kan behoorlijk tekeer gaan als ian zijn gekke kwartiertje heeft...
Dan hebben we natuurlijk nog Igorrrrrr de verschrikkelijke. Igor woont bij volle broer Prinzzzzzzzz...Alle verhalen van deze beide donderstenen komen in hun eigen dagboek te staan. Dat is te veel om nu zo even samen te vatten. Isabella is omgedoopt tot Luna en woont samen met "broer" Jake in Barneveld. Het voordeel van 2 pups in één keer is toch wel dat de nachten niet zo kort zijn. Maar het houdt ook in dat als je 2 pups tegelijk zindelijk moet maken, je je handen er heel erg vol aan hebt. Sebas (Jason) woont in Hengelo en ook met hem gaat het goed. Zijn vrouwtje is "niet zo" van de  PC's en laat ons via het gastenboek en uiteraard de telefoon regelmatig weten hoe het met Sebas gaat. Jasper woont in
Bussum en is omgedoopt tot Youp. Hij is binnen een druk gezin terecht gekomen met 4 kinderen en een andere hond. dat gaat allemaal heel goed. Enkele weken geleden belde het baasje van Youp me, met de mededeling dat Youp bij de dierenarts was geweest en dat ze zijn chip hadden uitgelezen. Toen bleek dat de Raad van Beheer een klein foutje had gemaakt door Youp 2 keer te chippen. Het gevolg was dat kleine Sebas helemaal géén chip heeft gekregen. Dit is allemaal recht gezet door de Raad van beheer. Ze zijn inmiddels naar Hengelo gereden en Sebas heeft alsnog een chip gekregen. Hierdoor zijn de stambomen wel veel later dan normaal, maar gisteren vielen ze bij ons in de bus. Morgen worden ze doorgestuurd naar alle nieuwe baasjes zodat de hele papierwinkel weer compleet is.
Wij zelf krijgen volgende week zaterdag weer "gezinsuitbreiding" maar daarover meer in een afzonderlijke (p)udate:)

Volgende keer meer....